Onze werkwijze

1. Kennis making

Wanneer je bij ons komt om geholpen te worden, plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Is er een klik? Heb jij helder wat je uiteindelijk wilt bereiken? Zo ja, dan kijken we samen verder. Een voorbeeld hierbij is; hoe kom ik weer op de arbeidsmarkt/daginvulling? Vind je dat lastig? Dan helpen wij jou daarbij!

2. Gesprekken en/of behandelingen

Een ToekomsT werkt samen met verschillende instellingen/professionals. Zij verrichten de behandeling die je nodig hebt, wij pakken samen met jou de rest op! We kijken naar jou als persoon en samen bepalen we het aantal contactmomenten waar jij je prettig bij voelt. Dat kan elke dag, zeker in de opstartfase. We helpen je met alles waar jij ook maar hulp bij behoeft.

path2

3. Afrondingsfase

Wanneer jij geleerd hebt wat je wilde leren, wanneer je je doelen dus hebt gehaald, gaan we naar de afrondingsfase. Hier is het de bedoeling dat we gaan afbouwen. 

4. Nazorg

Uiteindelijk ben je teruggekeerd in de maatschappij en heb je ons niet of nauwelijks meer nodig! Je kunt natuurlijk altijd bij ons terecht voor een nazorggesprek.

golven-kleur

Hoe kom je bij ons terecht?

Neem contact op met het WMO-loket in jouw woonplaats.

Wilmy van de Beek

Ik ben Wilmy van de Beek en werkzaam als maatschappelijk werker, GGZ agoog, basissysteemtherapeut.  Ik leer mensen hoe om te gaan met een verslaving en/of gedragsproblemen en daarbij geef ik cursussen ‘Omgaan met verslaving’.

Annemarie Horlings

Mijn naam is Annemarie Horlings en ik ben werkzaam als SPV-er en ik bied ondersteuning aan mensen met een psychiatrische aandoening en/of verslaving die meer grip willen krijgen op hun leven.