Maak kennis met ons team en de vrijwilligers

Omdat je er op moet kunnen rekenen dat er altijd iemand voor je klaar staat, staat ons team 24/7 voor je paraat!

Wilmy van de Beek

Begeleider/coach

Ik leer mensen hoe om te gaan met een verslaving en/of gedragsproblemen. Daarbij geef ik namens Hogeschool Windesheim te Zwolle ook cursussen “Omgaan met verslaving”. Als ik mijzelf ergens in vastbijt, laat ik niet meer los. Ik ben er voor jou! Ik geloof niet in de standaardprotocollen, iedereen is uniek!

Bram Leunis

Begeleider/coach

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een uniek wezen is, vol talenten en bijzondere kwaliteiten. Mijn doel is om je te helpen grip te krijgen op je eigen keuzes en je persoonlijke kompas te richten op wat echt belangrijk voor jou is. Samen met jou wil ik verkennen wat je verlangens zijn en waar je mogelijkheden liggen, of het nu gaat om je sociale omgeving, werk, woonomgeving of persoonlijke groei. Mijn kracht ligt in mijn empathisch vermogen, mijn vaardigheid om goed naar je te luisteren en te begrijpen wat voor jou essentieel is om aan te werken.

Eelco Visser

Begeleider/coach

Mijn naam is Eelco Visser. Ik heb voor EenToekomsT een periode hulpverlening geboden. Hier ben ik enige tijd geleden mee gestopt, maar ben nog steeds verbonden met EenToekomsT. Af en toe help ik collega's met financiële vragen en denk ik mee over beleidsmatige onderwerpen. Wie weet komen we elkaar nog eens tegen!

Annemarie Horlings

Begeleider/coach

Ik bied ondersteuning aan mensen met een psychiatrische aandoening en/of verslaving die meer grip willen krijgen op hun leven. Hierbij ga ik uit van jouw persoonlijke doelen die je wilt realiseren op het gebied van wonen, werken, sociale contacten en zingeving. Uitgaan van je mogelijkheden en het stimuleren van je eigen kwaliteiten en krachten staat centraal in de coaching. Waarbij mijn motto is ‘doen wat werkt’.

Hedi Timmer

Begeleider/coach

Ik ben werkzaam als ambulant hulpverlener met verschillende doelgroepen als psychiatrisch verpleegkundige en TA coach/counselor. Ik vind het nog steeds leuk om te blijven leren. Ik kijk vanuit het perspectief dat ieder mens waardevol is om gezien en gehoord te worden. In mijn werkwijze combineer ik kennis en hart waarbij ik het belangrijk vind dat je handvatten en vertrouwen krijgt om het leven waar kan, weer zelfstandig aan te kunnen.

Ik ben zorgzaam, empathisch en houd van duidelijke communicatie.

Joost Meijer

Begeleider/coach

Ik ben Joost Meijer en werkzaam bij Een Toekomst als psychomotorisch
begeleider. Door met de cliënten vanuit bewegen aan de slag te gaan
geniet ik van wat daar allemaal uit kan komen, zoals zelfvertrouwen of
inzichten die cliënten krijgen vanuit een oefening.
Daarnaast geloof ik erg in de ontmoeting tussen mensen en wat daaruit
voorkomt en dus ook in mijn werk. De relatie die ik opbouw met de cliënt
is daarom ook erg belangrijk voor mij. Vanuit die basis kijk ik samen
met de cliënt wat hij/zij nodig heeft en dat is soms buiten de lijntjes
kleuren om de doelen te halen.

Wesley Olthof

Begeleider/coach

Ik ben Wesley en ik ben werkzaam als psychomotorisch therapeut en vitaliteitskundige. In de basis help ik mensen om zich veerkrachtiger te voelen, meer energie te ervaren en motivatie te vinden om persoonlijke doelen na te streven die de moeite waard zijn.

Een goed leven leiden draait om goed kunnen samenwerken met de mensen om je heen en dat je jezelf kan zijn in een groep. Met zowel je kwaliteiten, maar ook je donkere kant. Ik help met bewustwording in mentale en lichamelijke basisbehoeften, zodat je meer energie ervaart om doelen na te streven en mocht je onverhoopt omvallen dan weet je ook hoe je weer op kunt staan. Beiden zijn namelijk nodig voor duurzame vitaliteit, want zonder wrijving krijg je geen glans.

In de begeleiding gebruikt Wesley alleen de wetenschappelijke onderbouwing in combinatie met een goed persoonlijk gesprek, vaak in combinatie met lichaams of ervaringsgerichte interventies (PMB)

Vrijwilligers zijn een belangrijke schakel in de zorg

Als een vrijwilliger zich meldt, kijken we of er sprake is van een respectvolle houding, of het duidelijk is voor de vrijwilliger met welke doelgroep EenToekomsT werkt, naar hun motivatie en verantwoordelijkheidsgevoel. Met de vrijwilliger sluiten we een overeenkomst waarin de rechten (bijvoorbeeld verzekering) en plichten (bijvoorbeeld privacy volgens de AVG) staan vermeld. Deze overeenkomst wordt door beide partijen getekend. Van vrijwilligers wordt een VOG gevraagd. Deze wordt vergoed door EenToekomsT.