Wij ondersteunen en begeleiden op alle leefgebieden

Samen kijken we naar de échte oorzaak. Een ToekomsT geeft daarvoor op maat gemaakte ondersteuning. Wij werken met de presentiebenadering “Er Zijn”.

Dit vinden we belangrijk

We zijn er voor iedereen. Bij ons is iedereen gelijk: coach en cliënt. Zo kunnen wij deel uitmaken van de oplossing, want herstellen doe je niet alleen. Met een op maat gemaakt plan zorgen wij ervoor dat jij je draai in de maatschappij vindt, op jouw eigen manier!

Alles gaat met goed vertrouwen

Er gebeurt al genoeg in je leven, en je hebt de stap gezet om daar hulp bij te zoeken. Vertrouwen is daarbij een belangrijke factor. Je hebt je kaarten op tafel gelegd, maar wat gebeurt er dan? Wat jij ons vertelt, blijft onder ons. We bespreken dit alleen met anderen als jij daarvoor toestemming geeft, en het liefst doen we dit samen met jou.

We werken samen met

Vrijwilligers zijn een belangrijke schakel in de zorg

Als een vrijwilliger zich meldt, kijken we of er sprake is van een respectvolle houding, of het duidelijk is voor de vrijwilliger met welke doelgroep EenToekomsT werkt, naar hun motivatie en verantwoordelijkheidsgevoel. Met de vrijwilliger sluiten we een overeenkomst waarin de rechten (bijvoorbeeld verzekering) en plichten (bijvoorbeeld privacy volgens de AVG) staan vermeld. Deze overeenkomst wordt door beide partijen getekend. Van vrijwilligers wordt een VOG gevraagd. Deze wordt vergoed door EenToekomsT.