Afspraak maken

    Wij hebben een prachtige dochter met een verstandelijke beperking. Tot haar 18e ging de opvoeding prima, rust en regelmaat hadden ons goed geholpen. We hadden geen jeugdzorg nodig gehad. Echter na haar 18e kwamen we in de knel. Ze kon niet verder leren, werken in een normaal bedrijf, leek ons te hoog gegrepen voor haar.
    UWV, WMO, WLZ... we raakten verstrikt in de regels en wetten. Samen met EenToekomsT hebben we orde op zaken gekregen. Zij begeleidde onze dochter in deze periode van onzekerheid, want dat deed haar niet veel goed. Tevens hadden zij een luisterend oor voor ons, wat ook wel eens fijn was op z'n tijd. Je wilt het kunnen, altijd sterk zijn en soms lukt dat gewoon even niet meer.
    Samen hebben we de weg bewandeld. Gelukkig werkte de gemeente Harderwijk hier ook aan mee, want zij hebben EenToekomsT op ons pad gebracht.
    Uiteindelijk hebben we met elkaar weer richting weten te krijgen. Hebben we werk, wonen en inkomen op de rit gekregen, maar het allerbelangrijkste; onze dochter is heel gelukkig!

    een ouder