Waarom Een ToekomsT?

Wij ondersteunen en begeleiden. We geloven niet in de standaardprotocollen, waarin voor iedereen hetzelfde geldt. Bij EenToekomsT kijken we naar de échte oorzaak en vinden we daar samen een oplossing voor. Het belangrijkste voor ons is dat we een op maat gemaakt plan voor jou maken. Wij geloven erin dat iedereen anders is. Iedereen is uniek!

Wij zijn van mening dat herstellen en terugkeren in de maatschappij mogelijk moet zijn. Jij moet het gevoel hebben dat er iemand voor je is en dat die persoon je begrijpt. Daarom zijn we in noodgevallen 24/7 bereikbaar.

Een Toekomst helpt jou weer op weg! Een Toekomst werkt op locatie. We hebben geen praktijk, we kiezen altijd voor een externe locatie. Waar dan ook. Ervaring leert ons dat het contact dan veel makkelijker ontstaat en de cliënt zich vaak beter op zijn gemak voelt. 

Certificaat Kwaliteitsmanagement

In januari 2019 ontvingen wij het certificaat kwaliteitsmanagement. Hierbij voldoen wij aan de eisen die gesteld zijn in de kwaliteitsmanagementsystemen.

golven-kleur

Wilmy van de Beek

Ik ben Wilmy van de Beek en werkzaam als maatschappelijk werker, GGZ agoog, basissysteemtherapeut.  Ik leer mensen hoe om te gaan met een verslaving en/of gedragsproblemen en daarbij geef ik namens Hogeschool Windesheim te Zwolle ook cursussen “Omgaan met verslaving”. Als ik mijzelf ergens in vastbijt, laat ik niet meer los. Ik ben er voor jou! Ik geloof niet in de standaardprotocollen, iedereen is uniek! Mijn kwaliteit is het luisteren en daarop anticiperen.

Annemarie Horlings

Mijn naam is Annemarie Horlings en ik ben werkzaam als SPV-er en ik bied ondersteuning aan mensen met een psychiatrische aandoening en/of verslaving die meer grip willen krijgen op hun leven. Hierbij ga ik uit van jouw persoonlijke doelen die je wilt realiseren op het gebied van wonen, werken, sociale contacten en zingeving. Uitgaan van je mogelijkheden en het stimuleren van je eigen kwaliteiten en krachten staat centraal in de coaching. Waarbij mijn motto is ‘doen wat werkt’.

Bram Leunis

Ik ben Bram Leunis. Ik richt me op het coachen en begeleiden van personen,  soms doe ik dit op mijn zeilboot de Telmarijn wat een leerzame en goede omgeving is voor een gesprek. Ik geloof erin dat iedereen uniek is en talenten en bijzondere kwaliteiten heeft. Ik help je om grip te krijgen op je eigen keuzes en om een je persoonlijke kompas te richten op wat voor jou belangrijk is. Ik wil hierin samen met jou onderzoeken wat je wilt en waar je mogelijkheden liggen. Dit kan op meerdere gebieden van je leven liggen zoals je sociale omgeving, werk, wonen, of persoonlijke ontwikkeling. 
Mijn kracht is dat ik empathisch ben, goed naar je kan luisteren en begrijpen wat voor jou belangrijk is om aan te werken.