Onze visie

Wij zijn dienstverlenend aan iedere persoon die uit een behandeling komt of niet weet waar te beginnen. Onze cliënten zijn als mens gelijkwaardig aan de begeleiders/coaches. Zo kunnen wij deel uitmaken van de oplossing, want herstellen van gedragsproblemen en/of verslaving doe je niet alleen. Een ToekomsT geeft daarvoor op maat gemaakte ondersteuning. 

Door onze benadering en begeleiding zal de cliënt uiteindelijk, een passende plek innemen in de maatschappij, in relaties en in werk. Wij gaan ervan uit dat je weer mee kunt draaien in de maatschappij, op jouw wijze!

golven-kleur

Wij bieden een gezonde en positieve werkomgeving voor onze medewerkers, deze zijn goed opgeleide (minimaal hbo) gediplomeerd en ervaringsdeskundige. Dit doen wij zodat de cliënt kan zien dat een leven in herstel leuk en uitdagend is en dat je een ToekomsT zelf kunt creëren. 

Vandaar onze naam: EenToekomsT. Wij staan voor openheid, eerlijkheid, respect en transparantie. Wij geloven erin dat ieder mens recht heeft op geluk en positiviteit. Samen kijken wij naar de mogelijkheden. Jij beslist hoe je verder wilt. Wij leveren het maatwerk!

“Het is nooit te donker of er is wel een lichtpuntje!”

– Wilmy van de Beek

Wilmy van de Beek

Ik ben Wilmy van de Beek en werkzaam als maatschappelijk werker, GGZ agoog, basissysteemtherapeut.  Ik leer mensen hoe om te gaan met een verslaving en/of gedragsproblemen en daarbij geef ik cursussen ‘Omgaan met verslaving’.

Annemarie Horlings

Mijn naam is Annemarie Horlings en ik ben werkzaam als SPV-er en ik bied ondersteuning aan mensen met een psychiatrische aandoening en/of verslaving die meer grip willen krijgen op hun leven.